Partners & Sponsers

Partners  
Judo Bond Nederland 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportschool Ronin is aangesloten bij de Judo Bond Nederland. Wij hebben ook gecertificeerde leraren in dienst.

Ook vinden wij belangrijk dat ze bij geschoold blijven, dus regelmatige gaan ze naar opfris cursussen.

De Judo Bond Nederland (JBN) heeft passie voor, aikido, jiujitsu en judo en gelooft in de verbindende kracht van deze disciplines, die mens en samenleving versterken. Met haar meer dan 650 aangesloten clubs en bijna 43.000 leden, is de JBN één van de grotere sportbonden in Nederland.

In Nederland inspireren we een groeiend aantal leden en vrijwilligers. We verbinden ze met elkaar, de club en de samenleving. We bieden meerwaarde en spelen in op de behoefte van onze achterban. Als organisatie staan we voor kwaliteit. We supporten de community om veilig en respectvol op en naast de mat te staan, zodat de sport met plezier en succes wordt beleefd.

Daarnaast stimuleren we het ontwikkelen van budotalent binnen de clubs door middel van een integrale aanpak. We bundelen en benutten krachten en blijven continue innoveren. We bieden de beste judoka’s van ons land een internationaal winnend programma, zodat Nederland structureel één van de beste 8 judolanden van de wereld is en blijft.

De NVJJL bestaat sinds 1948 en is een vereniging die de belangen behartigt voor alle bij haar aangesloten judo-jiujitsu en aikido leraren. 
Door middel van stages en cursussen in het land, waarvan in samenwerking met de JBN, blijven onze leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de budo-sporten. De behandelde technieken worden daarbij direct op de mat in praktijk gebracht.

Cursussen

De cursussen van de NVJJL worden o.m. verzorgd door bekende namen uit de judo en jiujitsu wereld. Ook proberen wij één of twee keer per jaar een internationaal bekende persoonlijkheid uit te nodigen voor het verzorgen van een workshop.

Strong Viking

 

 

 

 

 

 

Strong Viking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportschool Ronin is een aangesloten partner van Strong Viking want we willen een uitdaging kunnen bieden aan de mensen van Sportschool Ronin vooral die de Bootcamp lessen komen volgen. Zodat je kan meten door middel van een obstakel run of je algehele conditie en kracht omhoog gegaan is.

 

Strong Viking is opgericht door CEO / Founder Jan Reijs en een team ondernemers met ervaring in extreme sports en oud mariniers die samen een grote ambitie en liefde voor de sport hebben. Samen hebben zij de ambitie om de grootste en beste obstacle run ter wereld te organiseren. Kwaliteit, veiligheid en ontwikkeling staan hierbij voorop.

Strong Viking is gebaseerd op de geschiedenis van de Vikingen. Vikingen kun je het beste omschrijven als een oervolk, dat als tough, adventurous, strong en brothers bekend stond. Dit zijn elementen die de visie van Strong Viking bepalen. Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt.

Strong Viking biedt een unieke beleving. Onze obstacle run is geen wedstrijd, maar een challenge. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste.

Strong Viking organiseert de beste en meest uitdagende obstacle runs. Onze geschiedenis gaat terug naar de tijd van de Vikingen. De Vikingen waren onverwoestbaar, avontuurlijk en gingen uitdagingen aan. Hun DNA verspreidde zich onder de volkeren van Europa. Heb jij dit DNA in je?

Are you Strong Enough to be a Viking?

OVER JEUGDSPORTFONDS

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Alle kinderen moeten kunnen sporten!

SPORTEN IS GEZOND

Door te sporten komen kinderen in contact met andere kinderen en leren zo spelenderwijs, in een nieuwe sociale omgeving, andere regels en omgangsvormen. Regels die ze vaak thuis en op school niet meekrijgen.

Investeren in sporten voor kinderen betekent voor hen een grotere kans op een goede toekomst en verkleint de kans op buiten de boot vallen en negatief gedrag. Daarnaast is sporten ook belangrijk om overgewicht tegen te gaan, zoals we allemaal weten: overgewicht is een groeiend probleem in Nederland.

Jeugd Sport Fonds