Nieuwe les Jiu-Jitsu vanaf juli 2015

We gaan in het nieuwe seizoen een aantal nieuwe lessen starten. Het gaat hier om Jiu-Jitsu lessen voor kinderen. Jiu-Jitsu is een zelfverdedigingssport die heel divers is. Dit is wat de sport leuk maakt en houdt. Binnen de sport word je op alle situaties voorbereid. Van hoe moet je je zelf beschermen tegen iemand die je wil slaan of vast pakken, tot wanneer men je probeert op de grond vast te houden en alles wat er tussen in zit. Buiten dat je jezelf leert verdedigen is het ook een goede manier om aan je conditie te werken en de vorm van je lichaam te verbeteren. Doordat Jiu-Jitsu een hele diverse sport is, is praktisch geen les het zelfde.

De Jiu-Jitsu lessen worden gegeven op locatie Prinsenland.

Dinsdag 17:00 tot 17:45 uur voor Jeugd en Junior Jiu-Jitsu van 10 tot 16 jaar.

Dus wil je aan je conditie werken, je zelfverzekerder voelen op je werk of op straat.

Schrijf je nu in door middel van een mailtje voor  de nieuwe Jiu-Jitsu les of kom langs voor een gratis proef les.

Geef een reactie