Klein verslag van de afgelopen tijd bij Sportschool Ronin

Klein verslag van wat er de afgelopen periode gebeurd is bij Sportschool Ronin.
We zijn bezig met een aantal veranderingen binnen Sportschool Ronin.

13 november 2016 gaan we onze eerste Club Kampioenschappen houden. Hier zijn voor de herfstvakantie brieven voor uitgedeeld. Wanneer je mee wilt doen lever dan wel op tijd je inschrijfformulier in, zodat we jullie allemaal in mooi verdeelde pooltjes kunnen indelen.

De matten op locatie prinsenland zijn dermate verslechterd dat deze toe zijn aan vervanging. De afgelopen paar weken hebben we dus gezocht voor mooie vervangende matten. We denken dat we hier een mooie optie voor hebben gevonden en deze zijn besteld. We hopen dat we hier weer vele jaren plezier van gaan hebben.

We hebben vorige week een gesprek gehad met SchoolJudo.nl. Dit is een bedrijf die Judo promoot bij scholen door middel om een lespakket te verkopen. Wanneer een school het lespakket gekocht hebben dan worden er 6 weken judo lessen gegeven aan een x aantal klassen. SchoolJudo.nl levert dan de matten en de Judopakken, en ze willen ons dan in huren om de lessen te geven. Dus kijken of we hier ook een aantal mooie projecten kunnen gaan doen, en zo onze mooie sport verder kunnen promoten onder de kinderen.

En als laatste Donny Capitein heeft afgelopen weekend weer meegedaan aan Oost Nederlandse Jiu-Jitsu Toernooi. Hier mee heeft hij een zilveren medaille gehaald. Ook via deze weg willen wij hem feliciteren met het behalen van zijn resultaat.

Geef een reactie