Corona Update 25 maart

Beste Leden,

Sinds de laatste persconferentie van onze regering was het wel even schrikken toen er gezegd werd dat alles dicht zou blijven tot 1 juni. Maar we zijn nu een aantal dagen verder en er worden steeds meer dingen duidelijk. Zoals dat de sportscholen voorlopig tot 6 april dicht blijven net als onze scholen. Op dit moment is er nog niet te voorspellen wat de komende tijd gaat gebeuren en hoe lang we gesloten moeten blijven. Wij als Sportschool Ronin moeten ons hier ook aan houden en hopen zo ook mee te werken aan de bestrijding tegen het Coronavirus.

Helaas worden wij hierdoor ook financieel getroffen maar hopen in deze moeilijke tijd overeind te blijven staan als bedrijf omdat Sportschool Ronin een deel van onze privé inkomsten is. Om dit mogelijke te kunnen maken zullen wij de contributie voorlopig door laten lopen. We hopen dat we snel goed nieuws van de overheid zullen krijgen en weer open kunnen gaan. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en hier verdere beslissingen op nemen en jullie hier van op de hoogte houden.

Natuurlijk hebben we begrip voor de mensen waarbij dit zelf financieel niet haalbaar is of een andere gedachte hierover hebben. Diegene kan dit melden via de app, telefoon of mail. Wij zullen dan de contributie tijdelijk stop te zetten per 1 april.

Ook moeten wij helaas melden dat het Budokamp wat gepland staat voor het weekend van 22 t/m 24 mei niet door zal gaan dit jaar. Dit omdat de regering alle evenementen tot 1 juni opgeschort heeft. De betalingen die hiervoor al gedaan waren worden zo snel mogelijk retour gestort.

Wij hopen op uw begrip en medewerking om zo, als we weer open mogen gaan de Judo en Jiu-Jitsu lessen te kunnen voortzetten.
Hartelijke groeten en blijf gezond,
Team Sportschool Ronin

Geef een reactie