Corona update 1 mei

on

Beste Leden,

Vorige week in de persconferentie van het RIVM werd er bekend gemaakt dat kinderen weer buiten mogen sporten. Kinderen tot en met 12 jaar mogen volledig sporten onder begeleiding, kinderen vanaf 13 jaar t/m 18 jaar mogen sporten maar met 1,5 meter tussen elkaar.

Omdat de lessen buiten moeten plaatsvinden zijn wij op zoek gegaan naar plekken in de buurt van de les locaties waar we op een grasveld of bij een andere sportvereniging met een buitenveld onze lessen kunnen gaan voortzetten. Hiervoor zijn vergunningen nodig vanuit de gemeente. Deze zijn aangevraagd bij de gemeente en het is nu wachten op goedkeuring.

Zodra er meer nieuws is laten we het u weten en geven dan ook meer informatie hoe de lessen er zullen uitzien en waar ze plaats vinden. Wij vragen u nog heel even geduld te hebben en tot dan zullen er online conditietrainingen zijn via Skype, houdt hiervoor Facebook en Instagram in de gaten.

Met vriendelijke groet,

Team Sportschool Ronin.

Geef een reactie