Corona Update 29-6-2020

Beste Leden,

Zoals jullie misschien wel vernomen hebben mogen we weer vanaf 1 juli binnen trainen.

Maar helaas hebben we nog geen goedkeuring van alle zalen waar we trainen. De lessen in Prinsenland kunnen al binnen worden gegeven. Voor Zevenkamp hebben we een Plan van Aanpak ingeleverd en hopen hier snel goedkeuring voor te krijgen. En de lessen in Krimpen aan de Lek worden helaas nog buiten gegeven omdat er nog een keuring vanuit de gemeente moet komen. Zodra we meer weten over de locaties Zevenkamp en Krimpen aan de Lek laten we jullie het zo snel mogelijk weten.

Tijdens de lessen mogen zowel de kinderen als de volwassenen weer zonder regels contactsporten beoefenen, maar buiten de lessen om zijn er wel allerlei regels waar we ons aan moeten houden.

Dit zijn de standaardregels van het RIVM:

  • Als je verkouden bent, veel hoest, of koorts hebt, mag je niet trainen
  • Iedereen moet zich bij binnenkomst registreren bij de leraar
  • Iedereen maakt gebruik van desinfecterende hand-gel die in het begin en eind van de les wordt uitgedeeld
  • WC kan gebruikt worden voor noodgevallen
  • Houd de 1,5 meter aan voor en na de trainingen
  • Gebruik zoveel mogelijk je gezonde verstand bij deze maatregelen
  • Kleedkamers zullen dicht zijn, iedereen moet thuis al zijn sportkleding aangedaan hebben.
  • Ouders mogen niet blijven kijken, het is de kinderen brengen/halen en weer vertrekken.
  • Wanneer er looproutes zijn volg deze dan op.

Als we ons met ze allen zo goed mogelijk aan deze regels zullen houden dan is de kans op een uitbraak op onze sportschool zo klein mogelijk tot niet.

We zullen ook weer volgens het normale rooster gaan sporten en zullen geen scheiding meer hebben tussen de groep van tot 12 jaar en de groep daarboven.

Normaal hadden we nu volop in training geweest voor het examen. Deze zullen we niet meer voor de zomervakantie gaan doen maar wordt verplaatst tot na de zomervakantie. De datum volgt later zodat er wel voldoende tijd is om ervoor te trainen.

Tot slot, ter compensatie van de afgelopen maanden waarin niet alle lessen hebben kunnen plaats vinden, zullen wij in de zomervakantie extra lessen plannen op de locatie Prinsenland waar iedereen aan deel kan nemen. De lessen zullen op inschrijving zijn zodat we weten wie er komen. Datum en tijden zullen later bekent gemaakt worden, houdt hier voor de website, Facebook of Instagram in de gaten.

Met vriendelijke groet, Team Sportschool Ronin

Geef een reactie