Nieuwe Portal voor inschrijvingen, examens en clubkampioenschappen

on

Beste leden,

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan een nieuwe website waar alle inschrijvingen mee gedaan kunnen worden. Dit geld voor inschrijvingen voor wanneer je lessen wilt gaan volgen bij ons, maar ook voor examens en voor de clubkampioenschappen.

Wanneer u aangemeld bent kunt u alle abonnementen zien die u bij ons hebt lopen voor u zelf of voor uw kinderen. Ook kunt u de betaal status zien van de abonnementen per maand.

Als ouder kunt u zichzelf registreren op de website en onder uw account kunt u dan gezinsleden aanmaken voor uw kinderen.

Voor de website is nu de basis functionaliteit gemaakt, maar zal in de toekomst steeds verder uitgebreid worden met meer functionaliteiten. Wanneer u iets vindt wat niet goed werkt dan horen we dat graag. Mocht u verbeteringen hebben of idee├źn om ook in de website te verwerken dan horen we dat ook graag, dan zal er gekeken worden of het haalbaar is en in welk tijdslimiet. Zo hopen we een website te krijgen die functioneel is voor zowel ons als jullie als klant.

Geef een reactie