Corona update 19-01-2021

Beste leden,

Zoals we vorige week al gehoord hebben bij de persconferentie moeten we dicht blijven tot minimaal 9 februari. Aangezien de kinderen ook thuis moeten blijven en het weer ook niet echt mee helpt lijkt het ons verstandig om ook niet buiten lessen te geven. Hierdoor kunnen we helaas niet sporten in groepen. Wij hadden dit ook graag anders gezien en toch onze lessen door laten gaan, maar we hopen na 9 februari weer binnen te kunnen sporten.

Wij zijn blij dat jullie ons de eerste lockdown hebben gesteund, daarom willen wij nu wat terug doen  en de contributie ditmaal tijdelijk stop zetten voor in ieder geval januari. Mocht het zo zijn dat de lockdown langer gaat duren zullen wij dit mogelijk opnieuw overwegen. Wanneer u wel al een betaling heeft gedaan voor januari zullen wij deze doorzetten naar de eerst volgende maand die weer betaald zal gaan worden. Alle gegevens kunt u op onze portal nakijken: https://Portal.Sportschool-Ronin.nl/

Verder zullen wij doorgaan met de online lessen. Deze vinden plaats op woensdag om 19:00 uur en op zaterdag om 10:00 uur. Deze conditie lessen zijn voor jong en oud goed te doen, dus kom vooral allemaal mee doen zodat we een goede conditie houden voor na de lockdown. Pappa’s, mamma’s, broertjes, zusjes en vrienden mogen natuurlijk ook allemaal gezellig mee doen.

We hopen tot snel,
Team Sportschool Ronin

Geef een reactie